SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Träna smart inte hårt!

Kristianstad Taekwondo
Klubbloggan
Vårt syfte är att lära våra barn och ungdomar rätt kunskaper om träning och varför det är viktigt med rörelse. Det gör att eleven kan bära med sig dessa kunskaper även om de väljer en annan idrott/aktivitet än taekwondo.

Våra instruktör och ledare arbetar med mjuka värden som i grova drag innebär att ha kul med taekwondo och ge varandra mycket beröm. Metoden är effektiv, den hjälper individen att själv klara av de utmaningar som han/hon står inför. Vi tror på vårt sätt att utveckla individer, våra utvärderingar och resultat visar att vi är på rätt väg.

 

År 2018.

Klubben grundades i en industri lokal av Asif Zejnic och Magnus Andersson.

 

Första tävling som Kristianstad Taekwondo deltar i är vid SM-2018. Med sju spelare vinner vi 3 guld, tre silver och ett brons. Fyra spelare kvalificerade sig till landslaget.

 

År 2019.

Medlemsantalet antalet ökar kraftig och klubben har fulla grupper. Vi åker på tävling med våra yngsta medlemmar och kamplaget.

 

SM 2019 deltar med fyra spelare. Vi vinner 3 guld och ett silver. Två spelar kvalificerade sig till landslaget.

 

Magnus Andersson vinner Skånes idrottsledare stipendiet och blir invald ledamot i södra taekwondoförbundet.

 

Vid årets slut har vi ca 50 aktiva medlemmar.

 
År 2020.
Är minst sagt ett annorlunda år med en pandemi som härjar. Det sker en förändring i organisationen. Magnus Andersson avslutar sitt uppdrag som ordförande och instruktör.
 
Klubben leds av huvudinstruktör Asif Zejnic. Till sin hjälp har han två ungdomsledare, Maja Vendel och Moa Wallin.
 
15 Juli får klubben sin första svartbältare, Maja Vendel.
 
Medlemsantalet under rådande pandemi sjunker kraftigt och vi är ca 25 medlemmar. En förändring måste ske för att klubben ska överleva. Det beslutas att vi måste hitta en ny och mer lämplig lokal att växa i.
 
År 2021.
1 juni 2021 flyttade vi vår klubb till en ny träningsanläggning. Den nya adressen är Galleria Boulevard. Anläggningen öppnar upp möjligheten att ta emot fler barn & ungdomar.
 
Huvudsponsor
Guldsponsor
Silversponsor
Baspaket
Samarbetspartner