SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Träna smart inte hårt!

Hållbarträning

Hållbar träning är sådan som flyter på år ut och år in. Du är motiverad av helt andra saker än vikt eller form. Det är också anledningen till att du fortsätter, långsiktighet är resultatet av din hållbara träning.

 

Idag lider vårt samhälle av psykisk ohälsa, begreppet kan vara svårt att förklara men kortfattat handlar det om hur vi mår och trivs med livet, men också om vår förmåga att klara av livets upp- och nedgångar. Sverige förlorar miljarder kronor i sjukskrivningar pga. psykisk ohälsa. Ett sätt att förebygga psykisk ohälsa är att i tidig ålder utbilda våra barn och ungdomar om hållbar träning. 

 

Kristianstad Taekwondo bidrar till att förebygga skador/sjukdom och främja hälsa. Vi tror på att fånga våra medborgare i tidig ålder och lära dem vikten av att vara aktiva på rätt sätt. Vi förmedlar kunskaper som våra barn och ungdomar kan bära med sig även om de väljer en annan idrott/aktivitet än taekwondo.

 

Ökade kunskaper om hållbar träning ger samhället friska medborgare.

 
Huvudsponsor
Guldsponsor
Silversponsor
Baspaket
Samarbetspartner