SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Träna smart inte hårt!

Regler

Match.
En match är 1 x 1.5 min. Vi använder Iron Man trunk- & Hero trun protector som har en elektronisk dosa som lyser när den är aktiv.

Poäng.
Vid träff tilldelas du ett poäng som visas på dosan. Tillåtna tekniker är endast slag/spark mot skyddsvästen, samtliga tekniker ger 1 (ett) poäng.

Belöning.

Vi belönar varje barn som slutför en match. Oavsett vinst eller förlust tilldelas du en stjärna på ditt deltagarkort. Vi vill premiera varje barns prestation, att vilja gå fler matcher:

  • 1-3 matcher, vinner medalj.
  • 4 eller fler matcher vinner pokal.

Teampris.
Ni kan vinna ett gemensamt teampris genom att tillsammans samla på stjärnor. För att vinna är kravet minst 10 anmälda spelare från din klubb och varje spelare i laget måste ha 6 stjärnor och gått två matcher mot spelare från en annan klubb.

 

Otillåten handling.
Det finns två ungdomar vid varje matta, en som håller tiden och en som bevakar matchen. Deras uppgift är att hjälpa barnen till en schyst match. Om något otillåtet händer kommer ungdomarna att hjälpa och lära spelaren att förstå vad som är tillåtet. Inga varningar eller minuspoäng delas ut.

 

Coach.

Coachens uppgift är att hjälpa sina spelare till match. Se till att din elev är uppvärmd och att alla skydd sitter rätt. Vi tillåter inte coachning under match. Coachen ska hålla sig på gott avstånd och låta barnen själva gå sin match.

Max fyra coacher oavsett antal spelare, vi är många nere på matchområdet som hjälps åt.

 
Huvudsponsor
Guldsponsor
Silversponsor
Baspaket
Samarbetspartner